Atunci cand tusea ne da batai de cap

Cati dintre noi nu ne-am confruntat cu o tuse sacaitoare care nu ne lasa mai ales noptile linistite?

Multi,cu siguranta...

Dar am avut rabdarea sa mergem la medic,sa luam un tratament si abia dupa cateva zile bune sa asteptam rezultatele.

Cu copiii este un pic diferit.

Cand ii vedem cum se chinuie sa respire,cum somnicul lor este de slaba calitate din cauza tusei persistente,parca ai vrea sa faci asa o minune sa fie doar un vis urat.

Minunea exista si am gasit-o la Ayurmed .Este vorba despre Coughend Sirop.Am ales varianta cu zahar,dar exista si fara zahar.
Este un produs natural,din plante medicinale indiene care ne-a ajutat sa decongestionam caile respiratorii si sa mentinem fluiditatea mucusului.Tusea fiind una productiva,mucusul a fost eliminat fara probleme.



In afara ca ne ajuta atunci cand tusea devine enervanta,acest sirop contribuie si la mentinerea capacitatii de autoaparare a organismului,deci este bun si pentru imunitate ca tocmai ne bate iarna la usa.

A! Sa nu uit,siropul Coughend este bun atat pentru tusea productiva,asa cum a fost cazul nostru,cat si pentru cea seaca,pe care o calmeaza.

Piper,busuioc,lemn dulce,ghimbir,menta sunt doar cateva dintre ingredientele cuprinse in aces sirop.



Modul de utilizare mentionat in prospect este : pentru copiii intre 1 si 3 ani cate o jumatate de lingurita de 2 ori pe zi(2,5ml),pentru copiii peste 3 ani,cate o lingurita (5ml) de 2 ori pe zi iar pentru adulti cate 1-2 lingurite(5-10ml) de 3 ori pe zi.Atentie insa ,preparatul se administreaza cu 30 de minute inainte de masa sau la o ora dupa masa pentru o absortie corecta  si bineinteles se va agita inainte de administrare.

Gustul a fost unul placut,dulce,cea mica l-a acceptat din prima.

Si daca copilul este fericit si mami este fericita!










Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Un eveniment fericit-am fost aleasa sa testez o minunatie